Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


A Villa Tópart
Cím: 3346 Bélapátfalva, Tókörnyéke 1454 HrszEmail: info@villatopart.hu
Web: www.villatopart.huTelefon: (06-70) 369-3785
Gps: 48.06243515 , 20.34017372

Bemutatkozás

Sokak számára, akik szeretik a nyugalmat, a természetet, felüdülést jelent számukra egy tó közelsége és a festõi táj, idilli kikapcsolódásban lehet részük a Bükk-hegységben található Villa Tópartban.

Szeretettel várjuk azon kedves vendégeinket is, akik csupán egy kirándulás alkalmával látogatnak el hozzánk, és eltöltenek pár órát teraszunkon, kávézónkban, és azokat is, akik igénybe veszik szálláshelyünket.

Bélapátfalván Eger és Szilvásvárad között, a barokk várostól 10, a szalajka-völgytõl 5 percre találnak meg minket.

Kérjük olvassák el többi menüpontunkat is, hogy részletesebben tájékozódhassanak a közelben található látnivalókról és programokról, illetve egyéb szolgáltatásainkról.
Jelenleg négy kétágyas szobában tudjuk elszállásolni vendégeinket, mely szobákhoz külön fürdõszoba tartozik és terasz, ahonnan nagyszerû kilátás nyílik a Lak-völgyi tóra és a Bélkõ-hegyre, mely idilli hangulatot teremt madárcsicsergés közepette. Minden szobában kanapé is biztosítja az ülõalkalmatosságot, mely kihúzható, így egyszerre akár négy fõ is el fér kényelmesen. A szobák tartozéka 55 cm-es tv, cd-, és dvd lejátszó.


Kétágyas szoba: 10000 Ft/éj /2 fõ
7500Ft/éj/1 fõ
Idegenforgalmi adó 200 Ft/fõ/éj
A reggeli ára 900Ft/fõ
Minden vendégünk, aki kettõnél több éjszakát tölt nálunk 10% kedvezményben részesül. Ugyancsak 10% kedvezményben részesülnek csoportosan érkezõ vendégeink is 5 fõ fölött, egynél több eltöltött éjszaka esetén.
Gyermekek részére 5-10 éves korig 50% kedvezményt biztosítunk a szoba árából, 5 év alatti gyermekek részére a szállás ingyenes.
Szállóvendégeink részére a fogyasztásból 10 % kedvezményt nyújtunk.
Üdülési csekket elfogadunk.
A kedvezmények készpénzzel való fizetés esetén vehetõk igénybe.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink