Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Táltos Vigadó és Apartmann
Cím: 3348 Szilvásvárad, Fenyves u. 2Email: taltosvigado@t-online.hu
Web: www.taltosvigado.huTelefon: 06-36-355-752; 06-30-24-99-694, 06-30-90-35-169

Bemutatkozás

A Táltos Vigadó akár mottóként is felfogható jelmondatát olyan kedvességgel tessék fogadni Szilvásváradon, mint amilyen telített szívvel megszólítjuk általa a Kedves Vendéget! Mert vállalkozásunk – igazi, klasszikus értelemben vett családi vállalkozás – valóban a hozzánk betérõk teljeskörû kiszolgálását tûzte zászlajára: mind az étkeztetés, mind pedig az elszállásolás tekintetében.
Annak, aki gyermekkorától kezdve a hagyományos, házias ételekhez szokott, annak azért; aki meg netán csak hallomásból ismeri nagymamáink konyhájának ízeit, s a gyorséttermek papírba csomagolt szalma(ízû)-krumplija után belekóstolni vágyik azokba, annak meg azért. A bableves és falusi habart krumplileves füstölt csülökkel és házikolbásszal, vagy a Kakastaréj- és kakastöke-pörkölt túróscsuszával csak felvillantják ezen étkek sorát, mert a valóságban 30-35 féle étel közül választhat nálunk a Kedves Vendég. Frissensültek, hal- és vadételek, vegatáriánus ételek, a Fõnökasszony ajánlata… a teljes oldal is kevés lenne mindet fölsorolni.
Természetesen csoportokat is fogadunk, és kedvezményt is adunk az árainkból.
Éttermünk külön specialitása az augusztus 20-hoz köthetõ gulyás-fõzõverseny – az ünnephez közeli, alkalmazkodó napján az esztendõnek. Ennek híre ma már országos – éjszakába nyúló magyar nóta-, operett- és könnyûzenei mûsorral, a hazai elõadók legrangosabb elõadóinak közremûködésével. A lovastanyához vezetõ út mentén, a fõutcáról nyíló Fenyves u. 2. szám alatt tessék minket keresni – versenyek és bemutatók alkalmával díszes felszerszámozottságukban rendre elõttünk vonulnak el a fogatok.
Ugyanitt – egyebek iránt pedig csendes, nyugodt környezetben – található az a kétszobás apartman is, amelyet szintén jó szívvel ajánlunk,több gyermekes családoknak, egy-egy hétvégét gondtalanul eltölteni vágyó baráti társaságoknak is.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink