Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Farkas Gusztáv Ágnes Pihenõház - Szilvásvárad
Cím: 3348 Szilvásvárad, Dobó u. 7.Telefon: 0630-646-7042

Bemutatkozás

Az Ágnes Pihenõház Szilvásvárad központjától kb. 1000 méterre található. Kis utcában, csendes nyugodt környezetben, kiváló panorámával, aktív és nyugodt pihenési lehetõséggel. A szállástól negyedóra sétával megközelíthetõ a festõi szépségû Szalajka-völgy.
Aktív pihenéshez ajánljuk kb. 2000 m2 területû zárt kertünket, melyen teniszpálya és grillezõ hely biztosítja a kellemes idõtöltést. Egy jó teniszmeccs után, szaunázással lazíthatnak vendégeink. Jármûveik részére zárt parkolót biztosítunk.
Elhelyezés
A pihenõházban 4 db kétágyas és 2 db négyágyas szoba várja a pihenni vágyókat. Minden szoba pótágyazható, az összes férõhely maximum 24 fõ.
Minden szobához tartozik: zuhanyzó, WC, TV, hûtõszekrény. A pihenõházhoz egy nappali, konyha és étkezõ tartozik. A nappaliban kényelmes ülõgarnitúra és TV található. A konyha megfelelõen felszerelt (mikrohullámú sütõ, hûtõszekrény, kávéfõzõ gép, edények, stb.)
Ellátás
Az étkezés önellátó módon oldható meg a felszerelt konyhában. Gyermekcsoportok részére megegyezés szerint, lehetõség van fél- vagy teljes panziós ellátás igénybevételére.
Szolgáltatások
Családi kedvezmény, csoportok részére kedvezmény, felszerelt konyha, grillezõhely, ingyenes parkolás, saját kert, sátorhelyek, szauna, teniszpálya, TV a szobában, zárt parkoló, zuhanyozós szobák, családbarát
A nálunk megszálló vendégek részére a lovaglás árából 20% kedvezményt biztosítunk.
Megközelíthetõség
Szilvásvárad megközelíthetõ Egerbõl vonattal, autóbusszal és gépkocsival a 25-ös fõúton.Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink